Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

středa 22. ledna 2020

Sváteční drobky


18. prosince
Skončili muzikanti Národního divadla na nádraží? Naopak, po rekonstrukci se otevírá Státní divadlo. 👏👏👏

18. prosince
Ty komentáře sice jsou poněkud drsné, ale na hrubý pytel soudruha Filipa je to spíš málo.

19. prosince
Vypadá to, že bordel v ruském námořnictvu prodlouží světový mír. Jediná Putinova letadlová loď Admirál Kuzněcov začala před časem při generální opravě hořet díky žhavým okujím zapadlým mezi mastné hadry, což se hrubě nevyplatilo. Odhadovaná celková škoda je řádu 1,5 mld. dolarů.👍👍

20. prosince
Seriál "co nového v azbuce" pokračoval včerejší tradiční tiskovkou, kde se stárnoucí bývalý šéf FSB (dříve KGB) a nyní již 20 let ruský prezident jako obvykle chvástal svými úspěchy. A pak vstoupil do budovy FSB na Lubjance ruský občan - terorista a pár jejích členů postřílel. Nechval dne před večerem, říká jedno hezké české přísloví.

20. prosince
Leonidas Kavakos, vánoční dar České filharmonie pražskému publiku. Nejen houslovým koncertem, ale i Eroikou strhl muzikanty. A když jejich tváře vyzařují radost, rozbouří i celé Rudolfinum. Snad ani těm, komu kynula doma vánočka, se nechtělo odejít.👏👏👏😃😃

20. prosince v 22:36 ·
Než nechat se ohlušovat a oslepovat reklamními triky, je lepší zajít do Anežského klášter na křesťanský marketing z dílny mistra vyšebrodského oltáře před 650 lety.

20. prosince v 22:48 ·
Jeden by nevěřil, s jakou samozřejmostí se i ty malé slečinky dokážou předvádět. Budoucnost lidstva je garantována.😊

21. prosince v 16:23 ·
Strejcové a dědkové jsou tady totiž proto, aby šířili podvratnou radost. K čemu by taky jinak byli?😁😁😁

21. prosince 16:29
Masturbatio mentalis senilis. Intenzivně se zabývám myšlenkou na dočasné přerušení diplomatických styků s republikou Babi&Zeman s.r.o.


21. prosince v 21:06 ·
To nemá chybu. Slavná FSB (dříve KGB) zjistila, že manipulace s databázemi na počátku tohoto roku, kvůli nimž bylo Rusko vyloučeno z olympijských her 2020 a 2022, jsou dílem Grigorije Rodčenkova, který pomohl rozkrýt státem organizovaný doping ruských sportovců během zimních olympijských her 2014 v Soči. Rodčenkov je v Rusku obviněn z několika trestných činů a z obav o svůj život pobývá od roku 2015 v rámci programu na ochranu důležitých svědků na utajeném místě v USA. Počítám, že nějaké důkazy proti tomuto vlastizrádci dodá i prezident republiky Babiš&Zeman sro.😂😂😂


22. prosince 19:20
Dobrá zpráva je, že před 14 hodinami nastal zimní slunovrat a i když teprve teď začala zima, dny se budou prodlužovat. Až politici zvládnou prodlužování roku, nevylučuji, že je začnu respektovat. Zatím...


22. prosince v 22:29 ·
To byl zase nápad, objednat vánoční zásoby alkoholu přes @rohlikcz. Už čekáme půl dne a do pana prezidenta jsme museli nalít Iron a Okenu, aby se nám neporouchal.

23. prosince v 17:21 ·
Jinak to nemůže skončit, když se moc udržuje strašením z nepřítele. "ŽIVOT PRO VLAST" "HOLÍ SHORA - BIJ!" Dnes je ve zlatoustské škole č. 35 skutečný svátek, neboť chlapci a dívky jsou přijímáni do kadetních tříd. Anastasia Nikolaeva má předstih, již ví, jak sestavit a rozebrat kulomet. Do výcviku jsou zapojeny děti ze školek, žáci a studenti.

24. prosince v 12:43 ·
Vydržte, nastanou krásný chvíle. Genetici Yang Luhan z Quihan Bio v Chang-Čou a George Church z Harvard University informovali, že DNA jejich prasat je tak zinženýrovaná, že imunitní odpověď primátů na jejich buňky je řádově slabší než u jejich prasečích prarodičů. Což znamená, že nastupuje etapa transplantace prasečích orgánů primátům. Člověk prý přijde na řadu tak za 5 let. No a zanedlouho si budete moct poručit třeba: "Prosil bych transplantovat alkoholu odolná játra z támhletý krásný svině." O tom se nesnilo ani Marxovi. Přeji všem radostné svátky vánoční a dávejte na sebe pozor, ať se toho dožijete.

Martha Argerich
24. prosince v 23:57 ·
Femme fatale. Tři muži, tři dcery, tři rakoviny a v 77 hraje pořád jako ďábel, kterého neslyšet je kulturni zločin.

Anežský klášter
25. prosince
Tak si říkám, kolika asi lidem tohle nic neříká a soustřeďují se na sváteční husu, knedlík, zelí a pivo. Pokoj lidem dobré vůle.

Radkin Honzák
26. prosince
Zdá se, že čím starší, tím lepší. Bohužel na cestu z toho hnoje to nestačí.

Prezidentův vánoční projev
27. prosince
Prezident se zasnil o tom, jak krásné by bylo vybrat od občanů dalších 320 mld. Tím definitivně dokládá svou impotenci při volbě premiéra, který místo vytváření podmínek pro zvýšení příjmů státního rozpočtu díky růstu přidané hodnoty ekonomické činnosti v zemi chce sáhnout na životní úroveň občanů. Jsem pro, konečně radikální krok, který by smetl vládu neschopných velkohokynářů a gaunerů. Svou nekompetentnost k výkonu prezidentské funkce potvrdil i volbou dne, ve kterém své asociální sny sdělil národu. Nechť odkráčí v dějin p.d.l tmavou.

29. prosince
Zima bez sněhu je nudná. Pokud ovšem nevyrazíte na Broumovsko. Kotlinu 20 x 10 km odděluje od Polska jedno pásmo kopců a od Česka druhé. A uprostřed je sedmitisícové městečko Broumov s mohutným benediktinským klášterem, momentálně bez benediktinů. Něco jako zjevení. Vedle madony v kostele mají turinské plátno v refektáři a mumie vamberských měšťanů ve sklepě. Baroko klášteru i kostelům v kraji dodali Dientzenhoferové. Paráda.

30. prosince
Putin se rozhodl znectít Polsko, Evropu a poštvat Česko proti nim. Ve dvou vystoupeních 20. a 24. prosince se dezinterpretací archivních dokladů pokusil udělat z Polska spojence nacistického Německa, jehož zájem prý v září 1938 v Mnichově osobně obhajoval Hitler. S ním údajně Polsko splétalo antisemitské pikle, a stalo se (spolu)viníkem vypuknutí 2. světové války. Co na to čeští soudruzi, bijící se právě za lidská práva soudruha Koněva?

30. prosince
Putin vyhrožoval již před 15 lety asymetrickou odpovědí na "urážky" Ruska. Kdo ale utne hlavu chobotnice hybridní války, když infekce se šíří od hlavy státu a 2/3 médií jsou postiženy informační slepotou?



Žádné komentáře:

Okomentovat