Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

sobota 18. srpna 2018

Car v Evropě

PŘED:
Tak car z Kremlu dnes provede další pokus o průnik do Evropy. Po obědě bude uprostřed snipery obsazených vinic hostem na svatbě rakouské ministryně zahraničních věcí Karin Kneissl. Jako dar přiveze sbor 17 kozáků. (O nevěstě v Rusku píší: "Žena, která nesouhlasí nejen s atlantickou politikou, ale také s kampaní na démonizaci Putina, kterou vedou globalistické kruhy v Evropě. Karinová je nejen chytrá, ale i odvážná žena. "). Návštěva ve štýrském městečku Gamlitz však bude spíš pracovní než společenská, neboť Rakousko převzalo v červnu půlroční předsednictví Evropské unie. Ovšem pozor. Rok po poslední svatbě, které se v Evropě zúčastnil, vehnal car Mikuláš II. Rusko do světové války, která znamenala konec nejen jeho carování a posléze i jeho života, ale i Ruské říše.

A v podvečer už ho čeká Angela Merkel na zámku Meseberg u Berlína. Nejspíš nebudou pokračovat v nedávné silové přestřelce svých ministrů, kdy ruský válečník Sergej Kužugetovič Šojgu proti kritice ruského válčení v současnosti moudře vytáhl zvěrstva nacismu před více než 70 lety. Ohlášená témata jsou: Sýrie, Ukrajina, Nord Stream 2. Proti minulým několika letům jsou zde tedy dva nové okruhy. Z ruské strany půjde hlavně o to vyslat co nejsilnější poselství Trumpovi, že Evropa s Putinem nejen jedná, ale ne ve všem s Amerikou souhlasí. Prostě strčit klacek do kola atlantické spolupráce. Což Trump svými móresy umožňuje a kdo ví, jestli by se mu to nehodilo do krámu. Aspoň že to nebude v Mnichově.

Teď už jen chybí, aby si Putin přivezl z Německa nevěstu, která by přestoupila na pravoslaví, jak bylo za carů dobrým zvykem. Čechům by pak mohla doporučit, aby to udělali jako ona a navíc se učili ruštině.

PŘI:

V Rakousku
taneček Frau Kneissl s Putinovým donským kozákem
V Německu už to tak vřele nepůsobilo



A PO?:
9. listopadu - Rakouskem otřásá špionážní skandál. Plukovník armády byl agentem Ruska a ministryně zahraničí Karin Kneisslová zrušila plánovanou návštěvu Moskvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat