Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

středa 7. února 2018

My jsme mládež nová...

Tak generální ředitel Metropolitní opery odpálil už druhého homosexuálního staříka za vilnost. Ten první byl největší dirigentská hvězda v historii MET James Levine (75), na kterou dnes kde kdo žaluje, jak ho v mládí nedokázal odmítnout, protože od něj dostával dárky, druhý je významný režisér John Copley (84), který prý řekl sboristovi něco, co se mu nelíbilo, a část sboru to tak rozrušilo, že nebyla schopna zpívat. Dodatečně si vzpomínají i jiní, často po desítkách let, a počet obviněných osob roste hrozivým tempem. V Anglii padají hlavy a dokonce i končí životy ministrů a významných politiků.

Už pár dní sleduji chování psího čtyřnožce. Vypadá to, že když se dostane do blízkosti hárající feny, vyplaví se mu do oběhu příslušné hormony a než zase zmizí, stane se z něj na několik dní neovladatelný pes blbec. Když vezmeme v úvahu podobnost mozku psa a muže, kdo ví, jestli ten Weinstein, kvůli jehož nenasytnosti se tohle všechno rozjelo, není vlastně jen trochu nedovyvinutej.

Při pozorování té hysterické kampaně se nemohu ubránit vzpomínce na heslo slýchané v dětství: "My jsme mládež nová, mládež Gottwaldova." Gottwald byl syfilitik, alkoholik a zločinec.

Mě zase uráží a znechucují výroky a činy některých politiků jako je Zeman nebo Okamura. Je někdo ochoten mne před nimi chránit?

Žádné komentáře:

Okomentovat