Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

sobota 7. listopadu 2015

Nemám Knížáka rád, ale...

OTEVŘENÝ DOPIS ANDREJI BABIŠOVI    24. ledna 2014

Co si to dovolujete?

Kdo Vám dal právo nazývat naši zemi „zkorumpovanou a v rozkladu”?

Urážíte tím množství poctivých lidí, kteří čtvrt století pracovali na obnově země spálené bolševickou diktaturou, jejíž jste byl součástí jako člen komunistické strany a jako spolupracovník zločinecké StB!

Myslíte si, že když jste si koupil média a barnumskou kampaní získal volební hlasy, že Vám to dává právo jednat s naši zemí jako by to byl Váš majetek?

Zatím jste pro republiku neudělal nic, jen jí devastujete nevhodnými zásahy do zemědělské kultury a využíváte k tomu státní i evropské dotace.

Stydím se za všechny co Vám dali hlas, ale opovrhuji těmi, kteří se aktivně angažují ve Vašem hnutí a přebírají tím spoluzodpovědnost za Vaše činy.

Urážíte všechny a dehonestujete všechno co se v naši zemi po listopadu 1989 udělalo.

Ani za minulého režimu. ani dnes jsem nikdy neuhnul režimním nátlakům a nikdy jsem z ničeho neprofitoval. Komunistický režim mě neustále persekuoval a i za nové doby vedu neustálý boj proti těm, kteří chtějí situaci zneužít. A právě Vy reprezentujete jedno z největších nebezpečí polistopadové historie.

Nejste spasitel. K tomu Vám chybí všechno. Jste opojen mocí a máte pocit, že kolem Vás jsou jenom primitivové, které je lehké opít Babišovským rohlíkem a zneužít.

Takováto levná vítězství dlouho nevydrží a věřím, že doba, kdy náš národ alespoň trochu otevře oči, není daleko.

Prof. Milan Knížák - Ten, který Vámi opovrhuje.

Jak říkám, Knížáka nemám z řady důvodů rád. Ale klobouk dolů, protože to, co napsal před téměř dvěma lety, platí v neztenčené míře i dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat