Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

úterý 16. června 2015

Obama invaze do Anglie?

Ne, jen spojení příjemného s užitečným.


Letadlo se třemi generacemi ženských členů rodiny Obama-Robinson přistálo 15. června 2015 odpoledne na londýnské letišti Stansted.

Michelle Obama doprovázená matkou a oběma dcerami bude v Británii diskutovat o svých kampaních ve prospěch vzdělávání dívek a lepší podpory rodin vojáků.

Michelle Obama vystupuje s dcerami z prezidentského letadla v Londýně.
Dcery neví co s rukama, matka trochu šmaťchá, babičku radši neukázali.
V úterý se pak Michelle Obama setká s princem Harrym a v Downing Street vypije čaj s britským ministerským předsedou Davidem Cameronem a jeho ženou Samanthou.

Poté celá prezidentská delegace odletí do Itálie, aby se paní Obamová setkala s rodinami amerických vojáků sloužících v Evropě.

A nakonec všichni navštíví milánské Expo 2015. Ale ani to nebude jen tak. Americká první dáma tam poletí kvůli svému dalšímu projektu, což je podpora zdravějšího stravování dětí. Proč zrovna tam nevylo oznámeno. Mají snad jíst americké děti víc špaget? Nebo italské víc hamburgerů. V každém případě ty od McDonald´s prodávají na Piazza del Duomo přímo proti Duomo.

Jestli není lepší být na volné noze. Já, když budu mít peníze, si mohu na Expo vyrazit kdy chci. Jako že nechci. Prezidentova žena to musí kombinovat se spoustou zbytečných aktivit, aby snad proboha nevznikl dojem, že si vyrazila na rodinný výlet za peníze daňových poplatníků jen tak. Tím se ovšem cesta za peníze daňových poplatníků silně prodraží, o zdržování spousty dalších lidí od užitečné (možná) práce ani nemluvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat