Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

pondělí 13. května 2013

Prznitel ústavy?

No, on když se nadutý psychopat setká s odporem, vyvolává to v něm hlubokou nenávist. Těch pár zoufalců, co ho důvěrně znali jako předsedu socdem a nevolili ho proto před 10 lety za prezidenta, tak ty dodnes považuje za své nepřátele. Kvůli nim dokonce založil antisocdem partaj. A najednou někdo, nad kým on zvítězil ve volbách (tvrdí, že výrazně, což jednak není pravda, a jednak je to úplně jedno), odmítá plnit jeho vůli? Hradní nadčlověk, který je ochoten znásilnit kvůli tomu i ústavu, musí být vzteky bez sebe. Jezdí po světě a pomlouvá ho, a teď to dokázal i ve sněmovně způsobem, který až dehonestuje prezidentský úřad. Jsem zvědav, s jakým dalším podrazem ten zlý švejk přijde příště.

Je to pár dní, co Zemanův poskok pro zahraniční věci prohlásil, že náčelník nepůjde proti zahraniční politice vlády. Je ovšem známo, že jeho humpolácké chování na Blízkém Východě je stejné, jako v otázce poválečného odsunu Němců. A v této situaci ministr ZV prohlásí, že izraelské osady a útoky chápe, ale oficiálně souhlasit nemůže, neb to odporuje mezinárodnímu právu. Co teď udělá náš zlý švejk? Přesvědčí vládu, že má se vzdušnými útoky oficiálně souhlasit? Vyzve knížete na souboj a po zakopnutí se zabije? Odvolá vládu? Zruší za pomoci věrného Koudelky mezinárodní právo? Tak na tohle se opravdu těším.

Žádné komentáře:

Okomentovat