Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

pátek 26. dubna 2013

Zeman není žádný Lukašenko

Slyšel jsem zlovolné hlasy, které přirovnávaly českého prezidenta k běloruskému baťkovi a musím hluboce nesouhlasit. Protože:

  1. Lukašenko se dostal k mocí lží a tím, že na každého něco věděl. Zeman jen nepřesně pochopil výrok svého protikandidáta o Benešových dekretech a navíc se spletl s podporou Sudeťáků protikandidátovi, a pokud šlo o negativní informace o jeho rodině, za ty on nemohl.
  2. Lukašenko si po nástupu na trůn zajistil zdroje prodejem vojenského materiálu spřátelenými firmami a masivním daňovým podrazem na Rusko, Zeman zahájil cestu ke zdrojům významným úspěchem, jak sám říká, když prezident rakouské hospodářské komory se vyjádřil kladně k projektu kanál 3 moří Dunaj - Odra - Labe a snahou prosadit na posty velvyslanců Klausovou a Remka, kteří zabezpečí přátelské vztahy a tím i naši hospodářskou prosperitu.
  3. Lukašenko kdysi na besedě s novináři nabídl kvalitní sex novinářce Irině Chalip, která to odmítla, a on, protože má paměť jako slon, ji po letech nechal zavřít. Zeman novinářům pouze vyhrožoval a nadával, a ačkoli má také paměť jako slon, rozhodně jim nenabízel sex. Maximálně se sháněl po popelníčku.
  4. Lukašenko s sebou vozí na státní návštěvy nemanželského synka Kolju zplozeného s ředitelkou banky, kterého označil za svého následníka. Zeman vozí dcerku, kterou zplodil se svou sekretářkou, a označil ji jako první slečnu.
  5. Lukašenko rozpustil nepohodlný Ústavní soud, Zeman ho pouze doplnil.
  6. Lukašenko nechá své protikandidáty v prezidentských volbách pravidelně zavírat a mučit, Zeman má pouze jednoho a jen mu znepříjemňuje život.
  7. Lukašenko je s největší pravděpodobností psychicky nemocný sportovec a nepije, Zeman jen objímá stromy a občas se napije.
  8. Lukašenko navštěvuje sjezdy svazu běloruských žen a ujišťuje je, že pro ně má slabost, Zeman se jen líbá před kamerou se svými letitými favoritkami.
  9. Lukašenko je prezidentem 19 let, Zeman teprve 49 dní.

 Navíc Lukašenko si dělá při koncipování zahraniční politiky co chce a nemá konkurenta, Zeman na levici konkurenta má. Učitele marxismu-leninismu:

 

Žádné komentáře:

Okomentovat