Omlouvám se všem, kdo postrádají ve starších příspěvcích fotografie. Jsou začarované někde v googlových střevech.
Pracuji na jejich osvobození, ale chce to čas.

Prohledat tento blog

Nabídka z archivu

Zbavit svět lži je víc než odzbrojení

Následující text je skoro 60 let starý. Modlitba za pravdu Bože, který jsi stvořil národy a všem jsi vdechl touhu žít ve cti, zbav dneš...

sobota 30. června 2007

proč ukradl Hamás myšáka Mickey


Aneb proč ukradl Hamás myšáka Mickey a čeho se má bát Evropa

Televizní stanice Hamasu Al Aksa odvysílala poslední díl dětského seriálu Průkopníci zítřka, jehož hlavním hrdinou byl Farfour, dvojník Mickey Mouse. Ten byl zavražděn izraelským úředníkem, jemuž odmítl prodat svou půdu a nazval ho teroristou. Pro méně chápavé diváky pak dětská moderátorka konstatovala, že "Farfour se stal mučedníkem, když bránil svou zem... byl zabit vrahy dětí. " Fatáh vyjádřil s pořadem hrubý nesouhlas.

To ruský vládce včera dekoroval 60 televizních pracovníků za "большой вклад в развитие отечественного телевидения и многолетнюю плодотворную работу." Mezi nimi byl i jistý Malkov, který přes své mládí stačil poplivat Chodorkovského, Berezovského, Juščenka a zatím poslední jeho obětí je Kasparov v dokumentu "Kdo objednává chaos."

Je zajímavé, že policie, která krátce před shromážděním "Nesouhlasících" dne 9. června, jejichž hlavní postavou je tentýž Kasparov, zabavila celou tiráž jejich novin, vyzvala minulý týden organizátory, aby si oněch 150 tis. výtisků zase hezky vyzvedli, protože v nich nebylo nalezeno nic závadného.

To Berezovský dopadl hůř, neboť v jistém bývalém pracovníkovi ruských tajných služeb Vjačeslavu Žarko se hnulo svědomí a v televizi hezky popsal, jak ho britská MI6 ve spolupráci s Berezovským a nebožtíkem Litviněnko naverbovala ke spolupráci. Příště si možná vzpomene, že zápis dělala Politkovská.

A aby i ti hloupí věděli, že sranda skončila a zač je toho loket, tak bard ruské politické scény Viktor Černomyrdin v Jaltě povstal na obranu ruského jazyka a sdělil poněkud vyvaleným Evropanům, že oni všichni budou mluvit rusky. A aby bylo úplně jasno co tím chtěl říci, obrácen k bývalému polskému prezidentovi Kwasnievskému dodal: "V sovětských dobách nemusel Sovětský svaz budovat v Polsku školy a přece umíte rusky."